mandag den 5. oktober 2009Så er der lidt nyt på bloggen igen, det er ellers ikke fordi jeg har ligget på den lade side siden sidst, men jeg har bare gang i lidt for mange ting, som alle er sjove og spændende at lave, de tingene skal jo også laves færdige. En ting som er færdig er en strikket poncho til min mor, jeg truer ikke andet end at lave hendes bestillingsarbejde færdig først, for hun er en skrap dame.

De følgende billeder er nogle af de ting jeg sysler med i øjeblikket.Så fik jeg syet alle mine lapper sammen til min brødbakke, og de passede meget fint sammen i stjernen i midten, nu skal den bare monteres på bagsiden, men det er et projekt på næste patchwork kursus.

Ja jeg stikker også lige en taske, et meget hyggeligt håndarbejde, som når den er færdig skal i vaskemaskinen på 60 grader.
Glæd jer til at se resultatet.

Sidste gang vi var på kursus i patchwork lavede vi disse søde kræmmerhuse, de er lavet på symaskine, hvor man syr rundt med broderisting. de var meget hyggelige at lave.
De skal have rødt silkebånd på, så de kan hænge.


Jeg har også lige gang i nogle patchwork juletræer. Dette er det første jeg er ved at lave, de bliver syet i hånden og stoffet har jeg fra Sy og Strik i Stege.

Her har jeg gang i juledækkeservietter, de skal sys i hånden. Stoffet er købt hos BeoBeo i Ringsted.


Status over mit broderi til min taske, det går meget langsomt fremad.


Her ses tæppet tæt på, meget stort arbejde.


En torsdag kørte jeg Kristoffer og hans kæreste Maria til toget i Ringsted og på vejen mellem Haslev og Ringsted ligger der en pacthwork butik "BeoBeo". jeg har meget tit tænkt på at skulle ind og kigge, men den dag gjorde jeg alvor af det. En meget spændende oplevelse. Det er både en butik med et stort udvalg af stoffer og et arbejdsværksted hvor folk kommer og bliver undervist i pacthwork. Det tæppe I ser på billedet var lige blevet indleveret af en 70 årige dame some havde siddet og syet 2 x 2 cm lapper sammen til dette store tæppe på 2,5 x 3,0 m. Meget flot tæppe