søndag den 11. oktober 2009


I weekenden har jeg fået lavet nogle nye krammerhuse som skal bruges til julestue i Fru Larsens værksted. Rene og jeg fik mærket hvordan det er nå drengene næste sommer flyver fra reden. Frederik tog med en kammerat til Marienlyst i fredags og kommer først hjem mandag aften og Kristoffer har været hos Marias familie på Møn lørdag og søndag. Og i denne uge er han i Jylland sammen med Maria. Rene og jeg var på Davids og spise lørdag frokost, men indtog lørdag og søndags aftensmaden alene og gud hvor har der været stille. Det er meget mærkeligt og man skal altså lige vende sig til det.


Øv jeg kan ikke finde ud af at vende dette billede rigtigt, jeg havde ellers gjort det i min billedemappe. Men godt jeg har min veninde Helle, hun har bare helt styr på det med edb.Efter jeg er blevet færdig med min taske, manglede jeg noget andet strikketøj, jeg kunne have med i sofaen om aften, så valget fald på denne trøje. Annette fra Sy og Strik har strikket denne model i lilla, men da min garderobe består af meget lilla i øjeblikket valgte jeg at strikke den i koralrød. En tak skal Annette lige have her, for en stor hjælp og ikke mindst tålmodighed med alle de spørgsmål der kommer fra en nybegynder.


Og her det færdige resultat, der mangler bare lige lidt pynt i form af blomsterknapper eller noget med nogle perler, ved ikke helt hvad det skal være endnu. Jeg har lagt et stykke kraftigt pap i bunden af tasken, da den ellers ville miste sin facon.Så blev min taske strikket færdig, nu skal den bare filtes, jeg er meget spændt på resultatet.